Fara nici un viitor

Tocmai mi-am dat seama ca nu mai vreau sa stiu viitorul. Am avut momente cand ma gandeam cum o sa fie peste o zi, peste un an sau cine stie cat mai mult timp. Dar gata. Momentele astea s-au terminat. Nici mama omida, nici mama urania, sau cum le mai cheama pe toate, nu mai vreau sa stiu sau sa aud de ele.

Oricum mama urania sau kryptonita sau metalica cum ii spune mi-a fost bagata cu forta in viata de mama mamă, dar nu mai vreau sa aud de ea. De urania. Tocmai am descoperit ca horoscopul nu este o modalitate de afla viitorul ci doar de a-l influneta. Cum ar putea cineva sa imi explice mie cum lunile aliniate perpendicular pe bolta cereasca in conjuctura cu planeta insorita si la paispe grade vest de satelitul rusesc fabricat in China, pot sa imi spuna mie cu exactitate ca euuuuuu, gigiiiiiiiibeerbecaliii o sa cad in cap impiedicandu-ma de oita favorita, cand nu este posibil asa ceva? Se poate interpreta asa, cum se interpreteaza acum viziunile lui Nostradamus. Fiecare viziune poate fi interpretata in atatea feluri, dar cea mai importanta interpretare este cea mulata pe anumite evenimente.
Acum un an cand o ruda de-a mamei omida a fost data afara de la servici, luna era de fapt semiluna, dar de fapt nici semiluna, ca era miezul zilei si soarele era mai stralucitor ca niciodata. Dar de acum incolo cand luna o sa fie semiluna si soarele o sa fie stralucitor, o sa spunem ca nativii din zodia x, cum a fost respectiva ruda, o sa fie dati afara de la servici. Gata, am rezolvat zodiacul pentru luna respectiva si am bagat in sperieti toti oamenii cu un loc de munca ce au avut nefericirea sa imparta un salon de maternitate cu ruda mamei omida. Toata luna ei vor fi stresati, se vor uita peste umar si vor face tampenii destul de mari numai bine sa fie dati afara, cu toate ca saracii daca se uitau la vreun film in reluare pe proteve erau mai castigati, dar aveau si bani sa plateasca abonamentul la cablu.
Partea trista din aceasta mama metalica, pentru ca da, uraniul este un metal, este ca ea face previziuni pe toata saptamana. Nu zilnic. Sa nu care cumva sa stai linistit marti, ca luni nu te-o dat afara. Ba nuuu, stai toata saptamana ca pe ace si te gandesti doar la vocea suava si plictisita de metal, care ti-a spus ce ti-a spus. Ideea cu horoscopul saptamanal este simpla: cum nu putem sa zicem ceva exact, o facem pe o perioada cat mai lunga si cat mai vag. Iar daca in saptamana aia, cineva este dat afara, cu toate ca nu e frate de cruce cu ruda data afara, cineva va fi acolo sa spuna ca metalul si-a spus cuvantul inca o data. Si saptamana viitoare o luam de la capat. D
e unde stiu asta? Pentru ca m-am uitat in horoscop acum si scria ca cineva din nativii zodiei berbec, indiferent de varsta, sex sau nationalitate, vor avea posibilitatea sa povesteasca cuiva o revelatie avuta cu ceva timp in urma. N-ai cum sa o dai in bara cu astfel de previziune, pentru ca sigur cineva in lumea asta nascut in berbec se va imbata si va vorbi prostii.
Eu unul nu sunt beat. Dar prostii sigur vorbesc..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s