Pe locuri, fiti gata…

Pregatirea pregatirilor. Nimic nu se poate face fara vreo pregatire. Stiu cateva evenimente pentru care pregatirea dureaza de 100 de ori mai mult decat insasi evenimentul, iar cand apare evenimentul cei mai organizatori dintre organizatori nu il mai savureaza chiar mai mult, abia asteapta sa se termine.

Asta mie mi se pare total aiurea. Normal ca nu vorbesc despre cine stie ce eveniment gen nunta, cum sunt sigur ca te-ai gandit si ca am venit tocmai de la cine stie ce nunta si ma apuc sa povestesc aiurea acum….nu…ci la tot ce fac eu in viata. Totul are nevoie de pregatire si nu pot face nimic fara sa ma trimita antrenorul vietii „la incalzire” inainte sa ma bage pe teren.
O sa imi amintesc tot timpul cum Diriga din liceu, de matematica, m-a pregatit fizic si psihic sa invat integrale, de orice grad. La intrebarea mea normala, zic eu de pe atunci, „la ce bun trebuie sa invat integralele astea tampite si lungi si grele si ametite?” ea mi-a raspuns sec: „pentru BAC”. Atat.
Nu mi-a raspuns ca o sa imi trebuiasca in viata minunata pe care va urma sa o am, dupa ce trec de „un alt examen al vietii”, asa cum visam eu sa imi povesteasca in timp ce in clasa sa se lase intunericul si doar deasupra ei sa fie o lumina luminoasa, iar eu sa ma ridic parca vrajit de spusele ei si sa termin ecuatia de pe tabla. Pentru orice trebuie o pregatire.
Sa imi gasesca cineva orice fel de activitate si ii explic eu cum se pregateste pentru ea, fara nici sa isi dea seama….

2 răspunsuri

  1. sunt foarte pregatit…de atata pregateala pare ca postu nu e terminat:)

    Apreciază

  2. si esti pregatit?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s