Stiri mitraliera (adica rapide)

O data pe saptamana m-am hotarat sa fac o revista a presei, asa scurt si la obiect cu cateva titluri ale zilei care mi-au atras atentia, din diferite domenii, asa mai de interes public, despre care lumea sa stie despre ce este vorba.. o sa incerc sa le comentez cum stiu eu mai bine si doar de aceasta prima data o sa am asa introducere lunga.

  • Mariana Moculescu si fostul ei sot, Marian Niculescu s-au batut in direct la ”Acces direct”.
    Cum adica ”Cine e Mariana Moculescu?”. Cum adica ”Ce e Acces Direct?”. Stiti ce? Eu asa nu ma mai joc!
  • Basescu: Foarte putine pensii ale fostelor cadre militare vor scadea. Problema este insa de comunicare defectuoasa.
    Dupa ce curajos a raspuns doar la mailurile cu amenintari si injuraturi de la fostele cadre militare, care au fost mai multe decat credeti pentru ca pensionarii din ziua de azi intra toata ziua pe internet, Basescu va trece la instruirea personalului de relatii publice. Acestia vor comunica de azi inainte cu termeni precum ”tiganca imputita”, ”gaozarilor” si ”pasarica” pentru ca acestea au fost clar intelese de populatie si indelung comentate, fara a fi gresit intelese.
  • Tarile cu un regim flexibil al cursului de schimb, cum este si Romania, sunt sfatuite sa nu se grabeasca sa treaca la moneda unica euro.
    Cu toate ca nici macar nu avem acces la spatiul Schengen, iar Europa nu ne vrea mai aproape decat suntem, totusi suntem sfatuiti sa nu trecem la moneda Euro. Romanii de ce ar trece la aceasta moneda totusi? Cand romanii nu au bani, schimba euro, dar daca o sa ramana fara euro, ce-o sa se mai faca? Sau le este frica europenilor de aparitia monedelor euro ce vor avea pe spate ”Regele manelelor Guta”, ”Imparatul rromilor de pretutindeni Iulian” sau ”Printul Cristea de la Dinamo”?
  • Luxemburghezii castiga de 12 ori mai mult decat romanii.
    Si ce daca? Pe unde ii prindem la fotbal, ii batem cu 12 – 0. Doar asta ramane in istorie. Asta si faptul ca mai prost decat noi castiga bulgarii, asa ca macar asta ne mai linisteste cat de cat.
  • Pirelli incearca sa faca pneuri mai putin durabile pentru competitiile de Formula 1
    Pentru a creste spectacolul in Formula 1, in lipsa de audienta, si pentru ca masinile sa intre la standuri de mai multe ori pentru a se da peste cap clasamentul, producatorii de cauciucuri de la Pirelli vor colabora cu muncitori romani, adusi pentru a fura din materialele de pe banda de productie, astfel scazand calitatea si implicit durabilitatea acestora. Urmeaza sa fie angajate si maimute pentru a arunca coji de banane pe pista pentru a se crea accidente mai dese si blonde soferite sa plece cu bolidul de Formula 1 cu frana de mana trasa. Totul pentru audiente.
    P.S.: Cand o blonda soferita semnalizeaza stanga, nu inseamna ca va merge neaparat drept inainte, mai poate sa vireze si la dreapta!
  • Controlorii ruşi de la aerodromul unde avionul preşedintelui polonez s-a prăbuşit în aprilie 2010 au indus în eroare piloţii în legătură cu poziţia aeronavei.
    Totul a fost dat pe seama oboselii controlorilor de zbor. Dar toata lumea stie de fapt ca tarul Rusiei, numit mai nou prim-ministru in urma unui pariu pierdut la o partida de arte martiale, a ordonat mutarea padurii de zeci de mii de hectare un pic mai la stanga, ridicarea suprafetei pamantului cu cel putin 100 de metri si scuturarea tuturor norilor de fiecare picatura de ploaie, pentru ca aterizarea avionului prezidential sa fie cat mai lina.
  • Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a apreciat că Mircea Badea este „un clovn trist” şi că nu are şanse de recalificare
    Recalificare in urma calificarii de? Cu asta am zis tot! 

Un răspuns

  1. da stiu, printul Cristea de la Dinamo e acum la Cluj.. dar n-am gasit alta rima…

    Apreciază

Lasă un comentariu