Asa de impresionat am fost..

M-am reuitat recent la Baieti Buni, filmul original si serios, nu semicreatia de la protv, cu toti mafiotii mafioti de la Hollywood. De fapt pana acum nu pot sa spun ca m-am uitat cap coada la el, dar l-am tot vazut partial, stiam relativ ideea filmului, am mai vazut secvente, dar niciodata nu am stat efectiv sa ma uit.

Acum insa am stat, l-am prins de la inceput, pe un post ce nu prea are reclame si m-am uitat. Stiam ca e unul dintre cele mai violente filme de pe vremea lui, chiar poate si de pe vremea noastra, stiam ca se scoate cate o injuratura in loc de semn de punctuatie (cam de 300 de ori de folosit cuvantul fuck), dar ceva m-a atras la el, ceva ce m-a tinut pana la sfarsit. E de mirare la mine, pentru ca daca eu ma uit la un film ce nu m-o atras din prima, greu mai ma pun sa ma uit a doua oara. Toate bune si frumoase pana cand dupa ce am adormit m-am trezit din cauza unui cosmar. Urmat de un altul. Si de un altul.
Niciodata nu m-am trezit din cauza unui cosmar provocat de un film urmarit inainte de culcare. Sau cel putin nu mi-am amintit asa de clar visele si cosmarul din ele. Si am reusit de multe ori sa ma uit la un film horror sau cu mafioti cat sa ma faca sa visez urat, dar nu asa ca pana acum.
Si nu numai ca m-am trezit din cosmar, dar m-am trezit speriat! Foarte bun film, nu degeaba a luat atatea premii si a avut incasari record si mai e si ales pentru a fi pastrat in registrul national de film, fiind catalogat unul dintre cele mai tari filme din toate timpurile… si eu doar acum l-am vazut… si-am avut si cosmar din cauza lui… asa de impresionat am fost..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s