Catalin Radu Tanase, nu te mai suport!

Stirile de la pro se vor cele mai cele, dupa parerea lor si a altora. Au stiri, crime, vreme, crime, sport, cu corespondenti cu tot tacamul. Toate-s bune si frumoase pana apare el.

Pana acum era un corespondent care era in inima actiunii, cat se poate de periculoase si toata lumea il iubea si aclama din rasputeri. Poate ca si acum lumea face la fel, dar eu nu mai aud asa ceva. De cand a trait probabil mult prea multe intalniri cu Doamna in negru cu coasa, care il astepta dupa fiecare transmisiune in direct, Catalin Radu Tanase are trairi filozofice deosebite. Toti le-am avea, daca am pacali Doamna cu coasa de atatea ori, dar niciunul dintre noi nu le-ar avea in fata camerei de filmat, in direct.
Al nostru reporter nu are frana, cand incepe sa povesteasca despre maiestria rasaritului de soare dintre blocurile gri si sarace si inundate si cutremurate si omorate si huiduite si revolutionate, de la subsolul carora tot transmite in direct, nimeni si nimic, nici chiar mitralieraesca nu il poate opri. Totul pentru el este un subiect de povestit si lamurit si sfatuit si prezis si trezit mintile celui ce il asculta. Nu ajunge o amarata transmisiune de la locul celor intamplate.
Nuuuu. Asa ceva este sub deminitatea lui. Cu toate ca nu ne spune mai nimic in plus fata de cel ce prezinta stirile si inconstient si cu buna credinta ii da transmisiunea, tine neaparat sa isi faca norma de vorbit intruna si fara sens de parca ar fi platit la secunda.
Cred ca a pierdut un pariu cu Tata Sarbu a lui protv, prin care i se permite sa isi dea drumul fara incetare si catusi de putin sens de fiecare data cand i se striga ”esti in direct”. Pana cand Doamne, pana cand…?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s