Primavara

A venit primavara si eu tot cu geaca de piele pe care nu o am, umblu pe strada. As scoate bicicleta la plimbare daca tot a rezistat peste iarna si nu a patit nimic in subsolul blocului si daca tot nu au facut prea multe ture cu ea sobolanii..

Sau cel putin au pus-o inapoi in acelasi loc. Avem pe strada toporasii albastrii violeti care ne fac cu ochiul de pe orice spatiu verde. Ghioceii saracii deja s-au ofilit pentru ca oficial, pe langa ca am trecut la ora de vara, anotimpul ne joaca feste. Acum se trezesc la viata toti microbii si serialele de la televizor care au avut pauza de iarna.
Acum iasa copilasii din casa la joaca in parcuri si silicoanele din bluze in mall-uri. Totul se schimba si revine la normal, pentru ca zapada in mijlocul lui martie nu e normal. Fanii nationalei de fotbal isi recapata speranta dupa ce am batut nationala de clovni si bucatari din Luxemburg.
Mai un pic vine si Pastele, mai un pic vine si Craciunul, ca doar Craciunul trebuia tot in perioada asta sarbatorit, dar cocacola l-a mutat inainte de revelion..restul intamplarilor ce se petrec o data cu primavara le vedeti si voi, ca doar nu m-am mutat pe tastatura sa le scriu chiar pe toate..
Mi-au spus persoane mai luminate ca mine ca poti sa scrii foarte multe despre primavara, si daca tot vine, sa scriu despre asta pe aici… Cred ca trebuie sa imi reintru in mana sa fie totul bine pe aici:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s