Tie meme-ti multumim, ca e stadionul plin…

Da, am fost la meci, si da, iar scriu despre Poli. De fapt nu scriu chiar despre Poli cat scriu despre mersul meu la meci, un meci pentru care acum imi curge nasul… de fericire poate.

As face cronica meciului, asta in cazul in care s-a si jucat unul pe teren, ca in afara de jucat ratele si vanatorii cu spectatori, nu cred ca s-a intamplat alceva pe acolo pe gazonul imaculat si extraordinar de verde. Unii dintre spectatori au reusit cumva sa nu ii ia somnul pe parcursul sederii lor pe trepte, mancand seminte.
Ce alt mod de a impiedica adormitul la meci decat sa te pui sa spargi bomboane agricole intre dinti? Pe tine ca ai activitate si doar nu adormi cu degetele in gura ca si bebelusii, pe vecinul taucare il enerveaza ca ii spargi semintele in cap. Asta imi aminteste de bancul cu insomnia: cum scapi de insomnie? iei un laxativ..de dormit oricum nu dormi, dar macar ai o ocupatie…
In galerie au luat ceva scaune foc, in timp ce orice mama ce nu era pe stadion si se uita la televizor, credea ca erau marile incendii de paduri din Australia acolo, dupa modul in care s-a prezentat situatia la televizor. Pe stadion s-au vandut cred cu vreo 5-6000 mai multe bilete decat sunt locuri, pentru ca niciodata de cand am fost eu pe stadion nu l-am vazut asa de plin. Si de mers, am mers mai mult la asa zisele derby-uri. Bineinteles ca baiatul de la steaua ce cara bagajele lu’ berbecali a spus clar si raspicat ca datorita lui, stadionul s-a umplut.
El se gandeste doar cum ii impacheteaza branza in bagaje la oier si isi depaseste atributiile declarand una si alta pentru prostul de telespectator care se uita la el in timp ce asteapta sa inceapa Romanii au talent. Nu mi-a placut la meci sincer. A fost stadionul plin dar nu m-am simtit ca pe stadion. In afara celor cateva genoflexiuni ce le-am facut la cele 3 faze mai interesante din meci, pe care nu eu le-am considerat interesante, ci restul celor care s-au ridicat in fata mea de pe scaun fortandu-ma sa imi parasesc locsorul meu caldut.
M-am mai simtit un pic ca pe stadion cand s-a cantat melodia anti bucuresti si a carei ultim vers il mai cantau cei din jur. Totusi lumea nu s-a plictisit in asa hal incat sa faca valuri, dar totusi eu cred ca m-am plictisit cat pentru toti la un loc. Drept pentru care mai bine imi cumpar bilet la loto de banii de bilet la meci, ca asa macar ma amagesc cu ceva emotii totusi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s