Sa nu mergi la Dedeman dupa apusul soarelui

Am avut neplacuta experienta sa merg la Dedeman si sa vreau sa cumpar o bucata birou si 1,5 m de mocheta. Atat. Pare putin nu?

Am ajuns cu o ora inainte de inchidere si nu am reusit decat 25 de minute dupa inchidere sa obtin ceea ce doream si sa merg acasa.

Daca nu poti sa iei singur de pe raft un produs din Dedeman, nu ai ce cauta acolo nici obligat. Pentru mocheta a trebuit sa astept 40 de minute sa vina cineva sa puna mocheta la taiat, asta dupa interventii repetate la punctul info al departamentului de mobila.

Pentru birou a fost o alta aventura. Alta jumatate de ora am asteptat sa termine cu un client care dorea un scaun de birou, care nu a putut fi gasit in toata dezordinea din raion timp de jumatate de ora pe ceas. Om care se presupune ca toata ziua numai acolo sta, ca daca indraznesti sa il intrebi ceva de pe alt raion da din umeri ca nu e raionul lui.

Daca te nimeresti inainte de incheierea programului, chiar si cu o ora, nimeni nu isi mai da interesul, cu toate ca de multe ori am fost si in timpul zilei si la fel a fost.

Mersi Dedeman pentru o experienta de toata jena.

3 răspunsuri

  1. […] Cu banii ăia, dacă Praktiker îi plătește, se puteau oferi prime angajaților sau puteau mări personalul, pentru că bate vântul printre rafturi când cauți vreun angajat. Zici că te plimbi prin Dedeman. […]

    Apreciază

  2. […] ajuns la magazinul Prostovan și după inevitabilele zeci de minute de așteptare am reușit să comand. Timpul de așteptare […]

    Apreciază

  3. […] finalul grandios în care Walter White a meșterit o mitralieră din lucruri cumpărate din un dedeman local și a omorât cam toți mafioții adunați să îl omoare, incluzându-se automat și pe el fără […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s