Religia cu forță

O funcționară din SUA a hotărât de comun acord cu piticii ei de pe creier să nu își mai facă slujba. Ea avea de semnat, în calitate de reprezentant al statului, certificate de căsătorie. Atât.

Nu trebuia să oficieze căsătorii civile sau ceva asemănător, trebuia doar să își pună semnătura pe acele acte. Odată cu intrarea în vigoare a legii ce aprobă căsătoriile între persoanele de același sex, au apucat-o pandaliile pe femeie și și-a amintit ea cât e de religioasă.

Fiind o persoană așa de religioasă, nu a văzut cu ochi buni alegerea lui Obama de a aproba legea, astfel refuzând sa mai semneze vreun certificat. Și nu s-a oprit la homosexuali, ci a zis să nu discrimineze pe nimeni și nu a mai semnat absolut nimic, blocând practic Rowan County din acest punct de vedere, așa de supărată a fost.

Ea nici nu a putut fi imediat dată afară pentru că e și fiica unei alte respectabile funcționare care a servit statul foarte mulți ani.

Așa că a trebuit ca un judecător să intervină și să o oblige legal să își facă treaba, cu toate că avocații ei au insistat să i se respecte religia, cu toate că nu s-a luat nimeni de religia ei, dar ea a încercat să bage pe gât la alții religia ei blocând viețile altora.

La noi sigur și-ar fi luat-o rău pe coajă și cineva sigur ar fi trecut cu bocancii prin gemulețul ei de la ghișeu.

sursa foto

L.E.: doamna tot nu s-a putut abține după ce un judecător i-a zis să termine, iar acum doarme în pușcărie

L.L.E.: se pare că doamna a recunoscut că vrea doar să fie dată afară să trăiască din șomaj. Nu prea a ieșit cum a calculat ea.

6 răspunsuri

 1. Daca ai folosi Google cu aceeasi energie cu care ai scris commenturile ai fi gasit ce si cum. Curtea suprema a permis cu 5 voturi pentru si 4 impotriva sa ridice interdictia, ca a existat o interdictie, posibilitatii casatoriei intre persoane de acelasi sex. Nu cred ca a existat o voce din mass-media sa nu fi discutat despre asta. Uite un exemplu: http://edition.cnn.com/2015/06/26/politics/supreme-court-same-sex-marriage-ruling/
  Numar de lege nu posed imi pare rau. Poate Google te ajuta mai departe.

  Apreciază

 2. „Odată cu intrarea în vigoare a legii ce aprobă căsătoriile între persoanele de același sex,” – care lege? Unde o pot gasi si eu?

  Apreciază

   1. Curtea Suprema nu are autoritatea ca sa dea legi, congresul are aceasta autoritate. Curtea Suprema emite opinii. Opiniile nu sint legi. Deci care este numărul legii si cu cite voturi a fost adoptată aceasta lege de către congres??

    Apreciază

   2. Alta chestie. Guvernul nu are autoritatea sa dea legi privind căsătoriile. Oridecare ar fi ele. Acesta autoritate aparține statelor.

    Si ghiceste ceva: ce au votat cetățenii statului Kentucky in proporție de 75%?? Ca căsătoria sa fie dintr-un bărbat si o femeie.

    Deci femeia asta a respectat constitutia federala precum si cea a statului ei. Judecătorul care a arestat-o i-a cerut sa le încalce pe ambele. Pentru ca este un activist homo si legile nu mai conteaza. Deci cine pe cine forțează pina la urma??

    Apreciază

   3. Se pare ca si tu si femeia ar trebui sa va casatoriti ca va potriviti foarte bine si va e locul impreuna. Amandoua sunteti ramase in urma. Vi s-a oprit calendarul la 26 iunie 2015. Atunci Curtea suprema a considerat neconstitutionale toate interzicerile din aceasta categorie. Da, in Kentuky ERA interzis, dar nu mai e, cum nu mai e nici in celalalte 49 de state.
    Fa-ti temele inainte sa scapi pe internet te rog.
    De fortat ma fortezi tu sa iti citesc aberatiile, dar si asta s-a terminat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s