Farse publicitare ieftine

Undeva în Australia, ziua de 1 septembrie a fost cea mai urâtă zi din viata unor tineri blonzi, înalți, cu ochi albaștri și cu un bronz specific pentru o stațiune de mare. Ei au stat ascunși cu nasul în pernă și cu perdelele trase în întuneric.

Acești tineri stau ascunși dacă acum 3 luni au fost la o petrecere, în oricare club de pe plajă, unde s-au îmbătat un pic mai mult decât prevede legea (sigur au fost mulți). Îmbătatul ăsta îi oprește să își amintească dacă s-au și culcat cu vreo fată de care nu își mai amintesc.

Pentru a face publicitate ascunsă la o stațiune, Mooloolaba, o tânără a postat pe internet, un filmuleț în care pretinde că acum 3 luni a fost pe o plajă din Australia, la o petrecere, unde s-a „cuplat” cu un tânăr cu semnalmentele de mai sus și tocmai a aflat ca e însărcinată. Ea nu își mai amintește cum îl cheamă pe acel tânăr așa că apelează la internet pentru a-l găsi sau chiar el să vină în față să își asume.

Astăzi s-a confirmat că totul a fost o minciună, așa că tinereii ce se simt vinovați pot în sfârșit să respire, sau să încerce să se împace cu prietenele lor.

Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s