Cercetătorii britanici și înghețata

La orice studiu dat publicității, dacă apare pe undeva scris că e făcut de cercetătorii britanici înseamnă că e real.

De data asta acești cercetători britanici, de la University of Edinburgh, nu au mai avut ce sa studieze și au luat o pauză. În această pauză, probabil un student mai neîndemânatic, să îi zicem Petrică, a scăpat o înghețată peste niște hârtii. Nu era nimic grav, dacă înghețata nu ar fi fost topită și nu ar fi distrus cine știe ce importante acte.

Amelted-ice-cream-truck-photo_1090366-770tallșa că ei s-au pus să cerceteze, că doar asta fac ei cel mai bine, cum să facă înghețata sa nu mai se topească sau cel putin nu așa de repede. Și au descoperit fraierii nu știu ce proteină care există natural în câteva alimente, care combinată cu apa și grăsimea (DA! înghețata are grăsimi) din înghețată o fac mega cremoasă și nu mai picură.

Dar eu mănânc înghețata doar după ce s-a topit trei sfert, „ciorbă” cum îi zice mândra mea, că atunci e cea mai bună.

Acum ce o să ma fac oare? Nu o să mai mănânc înghețată? Sau o să iau de pe piața neagră înghețată din aia care se topește? Ce s-a ajuns cu lumea asta!?!

sursa foto

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s