Siguranța muncii

Eu sunt genul de om care atunci când are de făcut ceva pe-acasă, primul lucru când ajung mă apuc, nu îmi mai arde gândul să mă schimb în haine de „scandal”. Așa cum mă vezi pe stradă asa mă și pun pe treabă.

De la un moment dat, am început sa fac o mișcare de pregătire și-anume să îmi dau jos verigheta din dotare, dar doar să nu o zgârii, aia era grija mea, atât. Dar de 3 luni încoace, de când am auzit de accidentul lui Jimmy Fallon, îmi dau jos verigheta de fiecare dată am ceva diferit de rutina zilnică de făcut și mi-e frică mai tare de asta, de cât mi-e frică să mă prindă nevasta că nu am verighetă.

Aseară târziu căram o ladă de bere și mă durea inelarul, pentru că greutatea lăzii de bere îmi apăsa destul de tare pe os verigheta. Numai la Jimmy Fallon și accidentul lui din august mă gândeam.

Până să aud de accidentul lui acum trei luni sincer nu mai auzisem de o rană de acest fel, din fericire. Aseară îmi tot schimbam degetele numai să nu mi se întâmple ceva și să scap lada și s-o pățesc, cu toate că e nevoie de forță considerabilă sa mi se întâmple ceva.

Ce-a pățit atunci el: s-a împiedicat în bucătărie și în cădere a încercat să se prindă de blatul de la bucătărie. Pe lângă faptul că nu l-a ajutat cu nimic, și-a agățat/prins degetul între blat și verighetă. Ce-a ieșit are o denumire medicală, dar nu vreau să o scriu aici, dar se poate vedea în link-ul de mai sus. Concluzia e că era să își piardă degetul, dar a avut noroc.

Trebuie să angajez pe viitor om să îmi care berea mai bine.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s