Sorin Oprescu are probleme mai mari decât pușcăria

Da știm, toată presa e în flăcări după ce consilierul lui Sorin Oprescu a ciripit la Poliție că și șeful lui ia mită. Acum stimatul fost primar peste mitici, are probleme cu legea și este arestat pentru 30 de zile.

oprescu-sobolanNu are rost să intru în detalii despre ce probleme are sau o să aibă. Pe lângă asta, acum când e mai jos decât josul, când toată lumea nu mai vrea sa îi vadă fața de șobolan și dau în el cu ce pot, s-a trezit Casa Regală să îi retragă nu știu ce decorație. Sincer, crede cineva că lui îi mai pasă de asta acum? O să stea și o să urle ca un copil în fața raionului de dulciuri că el nu pleacă din pușcărie până nu primește decorația înapoi?


Casa Regală a retras decorația acordată lui Sorin Oprescu. „Majestatea Sa Regele Mihai a decis retragerea calităţii de membru al Ordinului Coroana României, în grad de Ofiţer, domnului Sorin Mircea Oprescu”, se arată într-un comunicat al Casei Regale
.

Odată cu asta, Oprescu a fost informat în scris despre asta. Sper că au trimis scrisoarea la pușcărie, să primească și el ceva din afară, că doar cutia poștală de la viluța lui este vandalizată de mascați încă din weekend, când au căutat și-n gură de șarpe mita cumulată de 1 milion de euro (și când zic șarpe, mă refer la pernele lui din piele de șarpe unde avea ascunși banii pare-se).

sursa & sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s