Timișoara mănâncă multă pleșcavița

Nu o spun doar că e plin complexul tot timpul cu cozi la pleșcăvițării, că acolo nu neapărat sunt doar locali mâncătorii.

O spun pentru că în tot orașul e plin de rulotele celor de la Agil, ce tot timpul au 2-3 persoane la coadă. Indiferent de locația aleasă, sau de oră, sau temperatura de afară. Mai mult, locația de la mall am găsit-o deschisă ieri seară, duminică, după ora 22:00 IMG_20150906_220440 când chiar și mall-ul setează scările rulante doar pe coborâre și închid treptat luminile de la Starbucks.

Oare au fost foarte multe plângeri din partea consumatorilor de lipsa pleșcaviței seara și au decis să țină deschis așa mult?

Vă dați seama ce bonus de lucrat în week-end + tură de noapte are tanti de acolo, pentru că după 22:00 e tură de noapte.

2 răspunsuri

  1. Mi-ai facut pofta cu plescavita si-mi dau seama ca au trecut 3 ani de cand nu am mai trecut prin timisoara…poate-mi fac timp anul asta.

    Apreciază

    1. Ai tot timpul din lume, nu cred ca pleacă Agil-ul din oraș 🙂 intre timp au mai scos si cu bacon si cu cartofi si cu orice, si tot sub 10 lei ajunge

      Apreciază

Lasă un comentariu