Ce se întâmplă cu mirii după o nuntă ratată

Cu toții am auzit de probleme la nunți unde idioții de la restaurant au dat mâncare stricată și trei sfert dintre invitați au continuat petrecerea la spital.

S-a mai întâmplat asta foarte recent, la Alba Iulia unde două din două nunți din același weekend au avut victime.

Majoritatea au avut probleme specifice toxiinfecției alimentare, mulți dintre ei ajungând în spital cu tot cu cocul cu permanent din dotare, sau costumul nepurtat de ani de zile.

custom-funny-wedding-cake-toppers-for-drunk-couple-Dar ce se întâmplă cu mirii care se trezesc în așa situație? Lumea se internează cu plicurile de dar la purtător și probabil cheltuie din el ca șpagă pentru doctor. Dar dacă nu cheltuie din el, s-ar mai întoarce să le dea mirilor cadoul de familie nouă? Sau l-au dat la începutul nunții și acum regretă și poate își vor banii înapoi?

Restaurantul mai e plătit în astfel de situații? Sper că nu. Vă dați seama ce „profit” au făcut nuntașii la asta, haha.

Cântăreții de muzică populară încă mai cântă la sală? Pentru că se știe că ei cântă și la 2-3 oameni doar, de obicei ultimele rude bețivane de care nu ai auzit niciodată, dar te-ai trezit cu ele la nuntă.

Dar tortul? De obicei rămâne mult tort, acum probabil a rămas tot tortul. Oare merg mirii în vizită la spital la fiecare cu tortul, la schimb cu plicul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s