De ce a pierdut semifinala Simona Halep

Simona Halep nu a câștigat semifinala la US Open în 2015. Ce mai, nu a câștigat US Open-ul tot. Că doar la asta se aștepta lumea de la ea. HALEPSă intre pe teren și să dea cu toate de pământ. Poate lumea nu își dă seama că ajungerea în semifinale a fost cea mai bună performanță a ei de la US Open, din 2010 încoace .

Nu a câștigat semifinala că e om normal, chiar dacă e numărul 2 mondial. Are voie omul să dea greș. Are voie omul să obosească sau să se accidenteze fără ca un sămânțar din fața televizorului luat în rate de la provident să o critice. Sau poate s-a uitat Arhi iar la meci.

Zilele trecute înainte de semifinale, citeam prin presa americană cum o publicație se lăuda cu un sondaj despre US Open. Din el a reieșit că 98% dintre americanii intervievați nu știau cine sunt celelalte 3 semifinaliste în afară de Serena Williams. Ele erau catalogate doar ca fiind adversarele Serenei. Cam cum le zic steliștii celor de la Bayern Munchen, ca „fosta adversară a Stelei”. Dar se pare că una dintre necunoscutele alea a trimis-o acasă pe Serena.

Ce crudă e soarta asta cu Halep. În loc să îi pară rău doar că a pierdut, acum se mai gândește și cum ar fi fost dacă ar fi câștigat finala, acum că și Serena se uita la televizor la ea.

2 răspunsuri

  1. […] nu e, am mai vorbit pe tema asta, sa fim seriosi, top 3 mondial e top 3 mondial. Cei de pe canapeaua lor confortabila, […]

    Apreciază

  2. […] așa ieri am aflat, că pe lângă ca a pierdut Halep, știm cu toții de ce, a pierdut și Nadal, acești 2 favoriți de la turneul de tenis din […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s