Vadim și jelitorii lui

A fost Vadim și nu mai e. Acum o să fie plin de toate interviurile lui pline de ură videoclipurile lui muzicale pe toate posturile. Câteva dintre ele vor transmite în exclusivitate spectacole în care se citesc toate poeziile lui pe o scenă unde o să fie aduse și moaștele lui Ceaușescu.

Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, participa la depunerea actelor pentru candidatura Verginiei Vedinas, la postul de primar al Capitalei, la Biroului Electoral Municipal (BEM), din Bucuresti, marti, 22 aprilie 2008. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTOSper să transmită videoclipurile cu el după ora în care s-au culcat copii obosiți după a doua zi de școală. În toate în care o să apară el o să fie vizibil discursul lui tip avalanșă, care pornește încet încet și care se termină într-un hal fără de hal. De fiecare dată. Cu toate că toată lumea știa că o avalanșă nu poate să fie decât dezastroasă, parcă spera să nu se adune atâta ură zăpadă de fiecare dată când se pornea un discurs atunci când era invitat la vreo emisiune.

Ochelarii lui de soare purtați permanent nu erau cu ocazia asortării lui deosebite cu îmbrăcămintea. Erau doar să ascundă cearcănele cauzate de nopțile nedormite în care plănuia cucerirea lumii sau băgarea la pușcărie a tuturor celor care nu erau de acord cu el. Și medicamentele, să nu uităm de medicamente.

O să rămână acolo în istorie, ca și coleg de bancă cu Păunescu, cu care s-a reunit și probabil îl așteaptă cuminte pe Iliescu.

sursa foto

Un răspuns

  1. […] cu toții că din toată România, Florin Piersic și Vadim Tudor nu puteau fi invitați în aceeași emisiune vreodată. Niciunul dintre ei nu putea fizic să se […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s