Buton Dislike Facebook

S-a aruncat o informație așa pe interneți, cum că o să existe un buton opus celui de Like, numit Dislike.

Nimic mai neadevărat. Cum Facebook trăiește din like-uri, o să găsească ei cumva ca acel Dislike să nu poată fi folosit cu ură, așa cum abia așteaptă lumea. Cei mai răi dintre noi abia așteaptă să se pună să dea dislike la postările lui Ponta sau Iohannis, sau la pozele din concediu ale unor colegi pe care oricum nu îi suportă.

Cum pot sponsorii să mai arunce cu bani în Facebook dacă primesc Dislike-uri?

Sunt șanse foarte mari ca butonul respectiv nici să nu se cheme Dislike, ci să găsească ei o denumire care să taie din elanul celor ce vor să dea cu ură. Butonul se vrea a fi un fel de „Da, te înțeleg” sau „Da, sunt alături de tine” la unele postări mai triste.

73c99164b0d05e1f1f69ee4eed418696Când te pui și postezi că „ești trist – dar nu vă spun de ce”, atunci lumea care vrea să te susțină să ridici capul sus, va avea acum un buton să apese că să îți spună asta. Cei ce vor să dea cu ură în tine vor da Like clar.

Dacă Nicolae Robu, primarul Timișoarei, va mai dori să ceară atenție părerea locuitorilor pentru inițiativele lui de pe Facebook, nu va mai trebui să scrie un cârnaț de text cu CAPS LOCK să explice cum poate lumea să nu fie de acord cu inițiativele. Acum oamenii vor putea apăsa acest Dislike care să însemne: te înțelegem, atâta poți, nu te mai strădui, chiar deloc fără ură.

Sigur va găsi lumea o cu totul altă întrebuințare a butonului față de care a fost creat, dar asta va dura ceva timp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s