eMAG estimează

Știm cu toții ca eMag e unul dintre cei mai mari retaileri, cei mai cei bla bla bla. Fiind așa ei cei mai cei, în sfârșit s-a gândit cineva dintre cei peste 1500 de angajați să le mai liniștească munca celor de la departamentul de reclamații.

Așa că nu de multă vreme în momentul când cineva comandă ceva de la ei de pe site, nu le mai promite zile fantomă de livrări, gen în ziua următoare, sau chiar în aceeași zi, în special când sunt o grămadă de reduceri (gen Black Friday).

Așa că SMSul ce îl primești o dată cu comanda (SMS ce vine aproape instantaneu după ce ai lansat comanda ceea ce îmi place mult) conține la începutul lui magicul cuvânt „Estimăm”.

3idb56dWm2AAAAAElFTkSuQmCCNu știu dacă a făcut cineva ceva statistici, dar sunt mai mult ca sigur, că de când e cuvântul introdus în SMS, numărul plângerilor referitor la data livrării a scăzut semnificativ, sau dacă nu a scăzut numărul apelurilor, sigur a scăzut durata lor pe acest subiect.

Acum cei de la Reclamații vor zice:

  • Nu ai văzut dom’le că scrie „Estimăm”? Asta înseamnă că ne-am uitat la globul de cristal să vedem când ajunge pachetul, dar globul de cristal nu vede traficul, livrările întârziate de la parteneri, erori de citire de stoc și câte și mai câte se pot întâmpla ce nu depinde fix numai de eMag, de fiecare dată…Așa că o zi bună și așteptare plăcută, dacă e cazul.

L.E.: au estimat corect cei de la eMag iar produsele au ajuns pe 23 septembrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s