Primul burger McDonald’s bio

Germania e norocoasă pentru că acolo, pe lângă valul de refugiați, a venit și primul burger bio/ organic de la McDonald’s.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că acest burger are carne din cea mai pură și sfântă vită posibilă, așa de pură încât se zice că dacă sunt indieni prin zonă se și închină la burger.

Această minunăție conține, zic ei, carne netratată cu antibiotice iar vacile sunt crescute în condiții umane. Bine, nu chiar umane, că doar nu s-a umplut Germania de McSpa-uri pentru vaci, dar se pare că unele din ele chiar au avut șansa să vadă lumina zilei măcar o dată în viață.

mcdonaldsDe aici tragem concluzia că se recunoaște pe față că restul sunt tratate cu toate chimicalele din tabelul periodic iar vacile sunt ținute în condiții de neimaginat.

S-au făcut o grămadă de experimente cu burgeri de la McDonald’s, în care erau cumpărați și lăsați deoparte pentru ani de zile iar ei nu aveau nici o modificare, erau ca în prima zi, atât de multe chestii aveau în ele. Nici măcar o muscă nu se apropia de el și cu toții știm cam ce mănâncă muștele, dar de burger nu se apropiau.

Se poate chiar să avem un burger normal? Și să ne lăudam cu asta?

Se pare că au făcut și un film de prezentare, în care au îmbrăcat frumos vacile și le-au filmat:

sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s