Cineva ne fură întreținerea

La mine în bloc există o problemă. Cineva fură hârtia unde este trecută întreținerea. Inițial am crezut că administratoarea o pune și o ia înapoi în aceeași zi, dar se pare că nu este așa după ce am confruntat-o.

Cineva este atât de supărat probabil de costul întreținerii că pur și simplu nu suportă să o vadă de fiecare dată când urcă în bloc. M-am mai gândit la o posibilitate ca cineva care nu vede fără ochelari să o ia acasă să vadă mai bine, că doar e mult mai ușor așa decât să urce cele maxim 4 etaje să meargă după ei. Dar atunci ar fi adus înapoi hârtia nu? Asta a doua variantă mi se pare mai plauzibilă având în vedere că media de vârstă din bloc e de 122 de ani.

De la un timp probabil a fost prins hoțul pentru că întreținerea nu a mai dispărut, dar astăzi am dat peste ceva ciudat.

Cineva a rupt de data asta întreținerea într-un moment de supărare probabil, dar imediat și-o fi dat seama că e greșit ce face, așa că a împăturit-o frumos și a pus-o într-o parte.

Ce s-o fi întâmplat oare? O fi de la costul apei reci? Sau poate doar de la faptul că plătim femeia de servici la negru?

Off, nu o să aflu niciodată se pare.intretinere2intetinere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s