Nici premiile nu mai sunt ce-au fost

Sunt o grămadă de concursuri și tombole cu premii care mai de care mai interesante. De la bani la electrocasnice mici și mari, la electronice. Mulți mai ridică ștacheta și dau la concurs o mașină sau chiar apartamente.

Când e vorba de dat premii mașini, de departe cele mai generoase erau cazinourile din oraș. Tot timpul vedeai la display o mașină de ultimă generație, cât mai luxoasă dacă se poate, gata gata să fie dată ca premiu. La câți bani se învârt pe acolo sunt și convins că e mega ușor să ai un buget generos pentru a  da premiu cel mai luxos BMW sau Mercedes, etalonul luxului în România.

Se pare că treaba nu mai e așa de roz și că de la luxul luxului de dat premii, la unul dintre cazinourile tot mai putine din oras, s-a ajuns tot la o mașină nemțească, dar cu un preț de catalog de minim 20.000 EUR, în nici un caz un minim de 60-70.000 EUR cum era obiceiul. Românii nu mai au bani să arunce la cazinouri, în special când nu sunt motivați cu mașini mega puternice și scumpe pe care oricum nu și le pot permite… să le întrețină.

De rușine probabil, să nu se afle în oraș ]n ce hal au ajuns, au și acoperit sigla mașinii cu o fontă, poate poate nu se prinde cineva.

E important să fie mare să ia ochii.PANO_20151009_184126

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s