De ce TREBUIE să îți faci tot timpul temele

O jurnalistă de la DigiTV a fost interzisă pe post pentru că nu și-a făcut temele.

A intrat pe post și a venit în calitate de cititor de promter, nimic mai mult. Era loc să fie și un pic jurnalistă, dar în ziua de azi nu se mai cere așa ceva. Putea să citească un pic câteva din știrile ce avea să le prezinte și ieșea foarte bine. Mai bine își făcea temele și nu se făcea în halul ăsta de rușine.

„Ați fost și dumneavoastră în piaţa Universităţii, în acea perioadă, când au venit minerii?”, a fost astăzi întrebarea Oanei Zamfir pentru Marian Munteanu. Acesta a răspuns, după o scurtă pauză,: „Da, am trecut și eu pe acolo”.

Nu e nimic rău în asta nu? Doar că omul întrebat, Marian Munteanu, a fost unul dintre liderii studenților de la mineriada din ’90. El a fost un lider atât de activ încât a fost la un pas de moarte când unul dintre minerii flămânzi să dea bătaie oricărei persoane ce nu arăta a miner, a vrut să îl decapiteze cu o secure. Nu era deajuns să îl snopească în bătaie, ci și-a luat din timpul lui liber să îl decapiteze.

Asta l-a costat pe liderul studenților o comă de 4 zile și recuperarea ulterioară. Pe miner l-a costat opt ani din viață la închisoare, unul dintre puținii condamnați după evenimentele din 1990.

iliescu-mineri-77713400-465x390Marian Munteanu nu este străin întrebărilor istețe pentru că el a mai fost întrebat dacă nu cumva a luat bătaie la mineriadă dacă tot a fost pe acolo. Măcar atunci omu nu s-a simțit așa penibil.

Cât despre Oana Zamfir, jurnalista de la Digi zilele îi sunt numărate pentru că ea va rămâne în sufletele telespectatorilor cu această gafă. Noroc că au scos-o din emisie, pentru că urmau știrile sportive unde era invitat Gheorghe Hagi care urma să fie întrebat dacă a auzit cumva de sportul ala cu mingea rotundă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s