Tupeu jegos de primă clasă

Vă amintiți cu toții de jurnalista maghiară care a lovit cu piciorul câțiva refugiați, printre care o fetiță și un tată cu un copil în brațe.

Conștientă fiind că undeva în lumea asta există o recompensă pe capul ei, s-a hotărât să emigreze în Rusia pentru că viitorul ei și al familiei ei este în foarte mare pericol acolo unde este în momentul actual. Deocamdată nu poate să plece niciunde pentru că este în mijlocul procesului a cărei final o poate băga la închisoare.

jurnalista-ungaria-480x270Dar tupeul jegos al acestei jurnaliste iasă la suprafață atunci când ajunge la concluzia că are tot dreptul să dea în judecată Facebook dar și pe persoana în care a dat cu piciorul pentru că trebuie să își salveze onoarea.

Vrea să dea în judecată Facebook pentru că a interzis grupurile ce o susțineau, adică cele ce instigau la violență în continuare cu tentă sănătoasă de antisemitism, dar a lăsat comentariile sau grupurile celor ce o condamnă pentru ce a făcut. Deasemenea vrea să dea în judecată pe cel ce l-a agresat, pentru că omul a acuzat-o că a lovit-o după ce inițial a declarat că poliția l-a lovit. Asta după ce jurnalista a fost filmată în timp ce îi pune piedică. Nu este o acuzare aruncată în vânt.

Cât tupeu jegos să ai să te lupți pentru onoarea ta, când faci lucruri pentru care onoarea a dispărut odată cu acțiunile tale.

sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s