O brutărie de succes

Lumea la noi era obișnuită să stea la coadă, în special la pâine chiar și după anii 90. Nu era atâta democrație ca acum, să fie deschise toate magazinele în fiecare zi cu excepția Crăciunului și Revelionului. Atunci te puneai să stai la coadă, cum erau cu zilele închise magazinele de specialitate.

Nu fac reclamă (de fapt nici nu se vede vreun brand în poză), dar nu pot să nu observ, cum după atâția ani de democrație și atâtea opțiuni de a-ți lua pâinea noastră cea de toate zilele, să mai existe oameni să mai stea la coadă la pâine. Voluntar.

Nu mă refer să stai la coadă la casa de marcat fără voia ta, ca la unele magazine de prin oraș. Mă refer la faptul că acești oameni sunt dispuși să meargă la o anume brutărie să stea la coadă pentru pâine și alte produse de patiserie/ brutărie. În poză se vede cum afară sunt 8 oameni și cam tot atâția sunt și înăuntru.

Îmi amintesc foarte bine cum stăteam la coadă la pâine de nevoie, iar acum mi se pare cel puțin ciudat sincer în special că nimeni nu vociferează că are de așteptat.

Nu contest că nu e o brutărie-patiserie foarte tare și sunt convins că dacă era una mai aproape de mine stăteam și eu la coada de felul ăsta (la care am și stat înainte să fac poză) dar ei sunt pe piață de peste 20 de ani de zile și s-au ținut bine și nu și-au stricat produsele, nu au furat la ingrediente, ba dimpotrivă tot inventează produse noi să fie tot cu un pas înaintea concurenței.

Nu îi laud, nu așa tare, dar îmi place despre ei.
IMG_20151031_111040

Un răspuns

  1. […] dacă stăm la cozi la magazine că vrem sau pur și simplu suntem forțați, noi ca nație românească suntem o nație ce ne place să […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s