Rulou de geam la comandă

Am vrut să pun rulou în unde dintre camere dar din păcate dimensiunile geamului pus de constructor sunt imposibile (63cm X93cm).

Așa că în loc să îmi iau unul normal, ce se poate lua de pe raft a trebuit să îmi fac unul la comandă. Știu că făcutul ăsta la comandă este pentru unii un lux imaginar, dar nu tot timpul este așa. Tot răul spre bine, per ansamblu am ieșit mai ieftin cu ruloul la comandă decât dacă l-aș fi luat de pe raft.

Am ajuns la magazinul Prostovan și după inevitabilele zeci de minute de așteptare am reușit să comand. Timpul de așteptare era de 2-3 săptămâni („pentru că au foarte multe comenzi”). Nu m-am grăbit așa că nu m-a interesat foarte tare, deci am salvat niște neuroni de la enervare.

Produsul este ca cel de pe raft, nimic special, nimic în minus, a venit cu toate accesoriile (pentru că am vrut și cu cablu de ghidare lateral – ce te ajută când deschizi geamul în „V” să nu se deplaseze ruloul). Instalarea ghidajului a durat ceva timp până am apelat la sfântul youtube pentru că instrucțiunile au lipsit totuși din pachet.DSC_0027Am ales un model de rulou ce vine instalat fără șuruburi ci doar prin lipire. Nu a fost cea mai bună alegere pentru că la prima deschidere a geamului (același geam ciudat care are tocul peretelui foarte aproape de rama geamului) a căzut ruloul pe jos. Tocul geamului a împins partea de sus a ruloului și aceasta s-a desfăcut doar, fără să se distrugă.

Așa că am ales, cu toate că știu că nu îi prea place mândrei mele să dau cu șurubul în orice să fie sigur prins, să prind totuși cu șuruburi ruloul. Asta pentru că îi place mai puțin să adune de pe jos ruloul de fiecare dată când deschide geamul, decât să prind chestii în șuruburi.

DSC_0035

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s