Viitoarea generație de copii

Am văzut anul trecut un video al unei companii de telefonie destul de amuzant care arată cum ar fi copiii din generația asta cea mai nouă și cum ei, la cât de avansată este tehnologia, ar veni pe lumea asta direct cu nasul în smartphone,

Mmmmda, am verificat pe propriul bebe și nu e așa, deci speranțe deșarte. Dar cu toții am văzut cum și de la ce vârstă încep copilașii să bage țigara în gură. Ori așa au văzut acasă, ori s-au luat după vreun coleg de la școală mai mare și au vrut să fie și ei cool.

Dar totuși parcă e o limită minimă de vârstă la care să se apuce copiii de fumat nu? Adică cei la mall le dau posibilitatea cel mai mici dintre copii, care încă au bucuria pierdutului timpului prin locuri de joacă, să aibă contact direct cu fumatul, amplasând locul de joacă, unul dintre ele cel puțin, chiar lipit de un loc special amenajat pentru fumat.IMG_20150912_163732

Sau poate s-au gândit că acei copii când obosesc de la prea multă alergare o să zică:

– Bă ce fain s-au gândit ăștia de la mall ca au pus locul de fumat aici aproape, să nu mai trebuiască să ieșim afară să fumăm.

Sunt convins că se putea găsi un alt loc pentru fumat, sau chiar pentru cel de joacă (cel din urmă fiind amplasat al doilea) în special când acum la mall fac acum din aer spații comerciale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s