Navigare offline pentru Google Maps

Zilele acestea, Google face în sfârșit navigarea cu Google Maps disponibilă și offline. Prima oară vor avea acces cei cu telefoane Android bineînțeles, dar si cei cu iPhone for primi update-ul foarte curând.

Dacă până acum navigarea cu Google Maps era posibilă doar cu conexiune la internet și cu GPS-ul activ,acum doar de GPS este nevoie. Tot ce puteai face atunci când știai că mergi într-o locație necunoscută, era să dai jos harta cu locația respectivă iar cu ajutorul GPS-ului puteai să afli unde ești mai exact (nu de ajutor neapărat dacă nu știi unde ești). Nu puteai să cauți o locație în apropiere, nu puteai să îi spui hărții să te ducă înapoi la hotel, de exemplu (pentru asta exista Nokia Here),

Acum însă, atâta timp cât dați jos harta înainte de a ajunge într-o locație nouă, sau chiar în orașul tău, poți să folosești navigația foarte ușor și să cauți locații diferite prin oraș.

Google-IO-2015-_1107.0Acum fix se face update-ul ăsta, când eu mi-am prelungit abonamentul la mobil cu mai mult internet special să pot să mă orientez în oraș. În orașul meu natal trebuie să mă pot orienta cu ajutorul GPS-ului pentru că mie îmi lipsește un cip de orientare în spațiu și mă pierd și în Piața Unirii din păcate.

sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s