Pro Tv jurizează emisiuni cu un om arestat

Pro Tv a început deja campania de promovare a noii emisiuni concurs culinare „Bake Off Romania”. E un fel de Masterchef, dar bazat doar pe produse de patiserie și dulciuri.

M-am uitat recent la câteva emisiuni din varianta din UK. Tare sunt curios cum o să prezinte Nicolle Stănese, această doamnă a modei românești. Așa la prima vedere tipele ce prezentau emisiunea din UK (două actrițe de comedie), chiar se pricep și de multe ori le dădeau chiar sfaturi oamenilor (poate doar ca au prezentat de multe ori emisiunea).

Dacă la capitolul prezentatori mi-e destul să cred că o să fie ceva interesant, cei de la ProTv au deja probleme cu jurații. Deocamdată ei anunțat doar pe unul din jurați și anume pe patronul/ șeful/ miezul de la o patiserie șmecheră din București. Nu știu ce îl recomandă și nici nu mă privește pe mine. Tot ce știu deocamdată este că el momentan este brusc în arest.

Că este vinovat sau nu, nu este treaba mea, dar sunt foarte curios cum o să abordeze ProTv situația, pentru că sunt convins că și așa a fost greu să facă rost de jurați pentru emisiune.

Mai mult, filmările deja au început dar și nu s-au terminat încă, așa că o să fie o mișcare destul de ciudată înlocuirea juratului în mijlocul concursului. Problema e că nici nu cred că o să îl poată lăsa în continuare, că este condamnat sau nu.
tort catuseNu cred că e cazul să îl lase, chiar dacă el se dă mega nevinovat, dar mi se pare că deja au început cu piciorul stâng situația show-ului și nu văd să fie prea fericiți cei ce au vândut formatul ProTv-ului.

sursa foto

Un răspuns

  1. […] să câștige bineînțeles. Juriul este format din 3 persoane, iar despre una dintre ele am mai scris eu când a fost arestată, înainte de a se da drumul la […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s