Batista bebelușului

Până să ajung chiar să o folosesc trebuie să recunosc că nu am fost cel mai încântat de această unealtă. Batista bebelușului este exact opusul a ce te poți gândi că ar fi o batistă.

Dacă te gândești că este o pânză dintr-un material foarte fin, cel mai fin din lume care să se preteze la pielea ultra mega sensibilă de bebeluș, ei bine nu este așa. Te poți gândi că trebuie un material foarte fin care să atingă năsucul bebelușului. Da de unde.

Batista bebelușului este de fapt un furtun. Dacă asta nu ar fi deajuns, furtunul ăsta îl atașezi de un alt furtun ce îl ai prin casă, și anume, cel al aspiratorului. Da, batista bebelușului este un furtun, ce îl pui în nasul bebelușului, furtun ce trage aer (mucii) cu ajutorul aspiratorului.

Acum nu vă închipuiți că îi trage și creierii prin furtun, cu toate că așa ai impresia prima oară când folosești această unealtă, că doar îți amintești dacă ai aspirat ultima dată cum trage covorul de trebuie să îl ții cu piciorul. Se limitează frumos la scos mucii copilului și cam atât.

Acum, experiența mea cu această delicată batistă este una foarte surprinzătoare și plăcută în același timp. Bebele nu urlă și nu se luptă cu ea, cum face de exemplu în cazul aspiratorului nazal special pentru bebe. Uneori de-a dreptul se liniștește din plâns când folosești batista asta.

Acum dacă i-ar fi zis „furtunu’ de tras mucii din nas la bebe”, nu cred că ar vândut vreun produs vreodată.

nu batista bebelusului

P.S.: nu e un articol plătit de nimeni, doar o părere ce aș fi vrut să o citesc înainte de folosi la rândul meu batista

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s