Școală de șoferi nu în oraș

A fost la un moment dat un proiect de lege ce să oblige școlile de șoferi să nu mai exerseze cu elevii lor mersul cu mașina prin centrul orașului unde este aglomerația mai mare.

Multă lume a sărit ca vai vai ce oroare, ce proiect idiot și a picat. Acum vedem la tot pasul plin de mașini de școală de șoferi ce încurcă la greu traficul prin oraș.

Pe lângă asta exersează parcările laterale și paralele și la mall, iar mașinile de probă, pe lângă care să parcheze sunt bineînțeles cele ale clienților. Ce mai contează că ei și le lasă acolo cu bună credință că o să le găsească întregi și neîndoite.

Acum oricine poate vedea cum într-un oraș și așa supraaglomerat, cum pe lângă polițiștii de la rutieră, școlile de șoferi încurcă destul de tare traficul prin porniri greoaie la semafor, sau mers cu frâna de mână pe bulevarde mari și pe banda a doua.

Da îmi inchipui, că trebuie să învețe și ei undeva, dar până își dau drumul ar trebui încurajați instructorii să se limiteze la multe drumuri disponibile la periferia orașului. Pe lângă asta, poate poate se găsește cineva să investească într-un poligon auto, unde se pot învăța de 10 ori mai multe lucruri și de 10 ori mai bine decât direct în oraș.

Am reușit să prind o pornire de la semafor de pe banda întâi, unde elevul învățăcel a pornit numai bine când pe cealaltă bandă au trecut 4 mașini, făcând numai bine ca cei ce erau la coadă în spatele lui să mai rateze un „verde”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s