Concert la cererea publicului

Avem un concert al orchestrei Viena la Timișoara. Toate bune până aici, dar la cererea publicului avem concertul pentru încă o zi.

Asta nu e prima oară când văd menționat asta cu cererea publicului, datorită căruia au venit artiști în oraș sau au repetat un concert.

Dar nu înțeleg cum se stabilește cererea asta? Vine lumea la case și plânge că nu a prin bilet și casierița îi întinde o batistă și îi spune că o să vorbească cu șeful pe tema asta? Iar când se termină batistele pot considera că e sigur să reprogrameze un concert?

Sau vine lumea la operă și zice că vrea concert în sala mare a Operei cu cel mai manelist dintre maneliști. Poate la primul e trimis la plimbare, dar dacă se adună mai mulți atunci gata, organizăm concertul?

Înștiințăm manelistul maneliștilor că e cazul să treacă și el prin oraș că plânge lumea prin oraș?

Or fi poate forumuri ale casierițelor din toată țara, în care dacă se plâng mai multe persoane pe topicul de „Ce mai cere publicul” fac ele să fie bine, ca să nu fie rău?

Ce să zic, sunt bucuros că e public de spectacole la operă, dar mi se pare cam dramatizată asta cu cererea publicului, când pot frumos să spună că mai stau și ei o zi în oraș ca nu mai au nici o programare, așa că hai hopa cu cererea de bilete.
La cererea publicului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s