Filme românești fără număr

De ceva timp, aproape un an, există pe interneți un site cu filme românești gratis. CinePub.ro pe numele lui. Dar site-ul în sine nu are nici un film pe el. De fapt site-ul celor de la cinepub.ro este un ghid foarte bine organizat cu linkuri către Youtube.

Ar putea oricine să intre singur, să stea un pic mai mult timp ce-i drept, pe youtube să își găsească ce vrea, dar ar ajunge într-un final în același loc. Ar ajunge pe canalul youtube a celor de la cinepub.ro, pentru că aici ajungi pentru orice click dat pe „vezi filmul” de pe site.

Pe site sunt organizate filmele și documentarele pe categorii frumos aranjate, dar pe canalul de youtube găsiți o grămadă de making-Of-uri, trailere (ca să vă faceți o imagine despre filme) pe lângă filmele propriu-zise, care nu sunt pe site.

Calitatea/ rezoluția filmelor e în funcție de când a fost filmat, pentru că nu poți să ai pretenția ca Moromeții să fie fullHD, dar cele ce sunt filmate de la început așa, sunt la fel puse la dispoziție gratis.

Singura problemă ce se poate întâmpina, este că youtube are deja o gramadă de reclame. Pentru un film de 2 ore românesc unde trebuie să dai sonorul un pic mai tare pentru că așa e la filmele românești, riști s[ te enervezi când intră reclamele cu un sonor mult mai mare decât al filmelor.

În rest este mult material de vizionat și merită.morometii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s