Curierii frustrați de la Fan Courier

Am făcut o comandă recent pe un site de haine. Am plătit online ca să nu mai umblu cu bani după mine pentru orice pachet. Și că vai doar românii plătesc ramburs cum zic unii, că de aia nu putem avea ceva frumos si blablabla.

Penibilii de unde am făcut comanda au trecut pe numărul de comandă (awb) că eu am de plătit ramburs, chiar dacă domnul de mine am plătit online. Am observat asta în mesajul de la curier când mi-a scris că azi (joi) îmi aduce ceva.

L-am sunat să îi explic, el nimic „nu știu, sunați la firma de unde ați comandat să sune la sediu la curier”. Corect, așa am făcut, am scris pe chat la firmă, că nu răspund la telefon că de ce să facă asta.

În aceeși zi, joi, oamenii au scris mail la curier, curierul înapoi a confirmat că nu am nimic de plătit, dar nimic, nu l-a sesizat nimeni pe curierul nostru, au trecut zilele, eu nu am primit pachetul, dar l-am plătit online.

A trecut și weekend-ul omul a trecut de joi în fiecare zi, până marțea următoare inclusiv să facă livrare chiar la sediul firmei unde lucrez, dar pachetul meu a stat aruncat în dubă fix unde l-a aruncat când mi-a zis cu dispreț că pe el nu îl interesează.

Marți când iar a avut livrare la sediul unde lucrez și iar a plecat fără să mă sune, cu toate că aveam și mailul confirmat că s-a modificat awb-ul, omul nu și nu.

După scandaluri la firmă în fiecare zi de câteva ori, marți l-au întors pe frustrat din drum și l-au pus să vină cu pachetul. Așa m-a învățat el minte pe mine să plimbe pachetul 4 zile + weekend-ul. Așa m-a învățat el minte să nu mai plătesc online.fan curier

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s