Expertul în star wars

Nivelul meu de expertiză pentru star wars este uriaș. Nivelul este egal, dar nu îl depășește, în a știi

pe de rost reclama de demult la televizoarele teletech în care se explică clar că „ăla negru de respira greu era ta’su”.

Mai știu că soldații ăia albi nu au țintă și trag mai pe lângă decât ăia ce trăgeau dupa Bruce Willis în „Greu de ucis 1-2-3-4-5”. Și bineînțeles mai știu melodia de generic a seriei. Mi-a scăpat ceva?

Nu prea înțeleg ce e cu nebunia asta cu Star Wars, dar mai mult nu înțeleg ce e nebunia asta cu cei ce se laudă că nu suportă Star Wars. Asta mi-e fascinant. Da, acum pe toate gardurile este ceva cu Star Wars, literalmente pe toate gardurile, dar credeți că e cineva curios despre ura voastră pentru orice? Da eu nu mă uit, nu sunt în target dar țin acolo pentru mine.

Nu îi mai înțeleg nici pe ăia ce s-au plâns că Disney au preluat Star Wars, dar au fost primii la luat bilete, dacă se poate și la negru (se mai practică așa ceva?) numai să fie primii să se laude că au fost la Star Wars uitând pasajele întregi de gânduri negre adresate celor de la Disney pe rețelele de pierdut timpul.

Toată nebunia asta o să treacă, așa cum a fost orice altă nebunie cu orice lansare de film. E una că nu pricepi minunea, ca mine, dar cei ce se laudă că îi enervează sau că nu suportă Star Wars mi se pare penibil.

Ca să fiți mai în temă cu ce o să se întâmple în noul episod proaspăt lansat, va trebui să căutați pe net la oameni mai avizați.

Dacă genericul de la Star Wars ar fi ca video-ul de mai jos, poate i-aș da o șansă în plus… Poate..

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: