Miss Universe 2015, sau mai bine zis Miss Geoană

A mai avut loc o ediție a megașoului Miss Univers. Nici anul acesta nu a participat vreo extraterestră ca să fie cu adevarat Miss Univers, dar nu mai contează asta acum. Sau de fapt, la câte operații estetice au avut unele concurente nu m-ar mira să fie vreo extraterestră bine deghizată.

Anul acesta a câștigat Columbia pentru 3 minute, după care a fost anunțată că e pe primul loc, dar marele premiu îl ia totuși reprezentanta filipineză.

În foamea după spectacol și ținut lumea în suspans se anunță persoana care a pierdut înaintea celei ce a câștigat. Astfel lasă loc de gândire logica unor persoane foarte emoționate care nu bag mâna în foc că o dețin.

De data asta foamea asta după spectacol la un șou televizat live în mult prea multe țări, gazda a greșit anunțând greșit câștigătoarea, dar nu înainte ca această câștigătoare greșită să își ia în primire coroana și felicitările.

Așa ceva s-a întâmplat și cu președintele de o zi a României, Geoană, care a aflat noaptea târziu că e președinte, dar după ce s-a trezit dimineață că nu mai e președinte (oare și-o fi trecut noaptea asta de pomină în CV?).

N-ar fi tare ca omul ăsta ce dat-o în bară la Miss Univers, Steve Harvey, să prezinte și Oscarurile? Să îi dea la idolul interneților, Leonardo di Caprio, Oscarul pentru cel mai bun actor măcar pentru 5 minute?

Sau mai bine ar trebui să îl anunțe pe Donald Trump, acest „favorit” al cursei pentru președenția SUA, că a câștigat mandatul de primul om în stat? Dar să îl lase înainte să își doneze de bucurie averea celor ce au mai multă nevoie de ea, iar după aia să îi zică: „ai ieșit pe primul loc, la tine în imperiul tău cu bani, dar cam atât”

steve harvey

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s