Iulius Mall e doar acum complet

Chiar dacă mall-ul din Timișoara e acum în mijloc de renovare și urmează sa fie extins la maxim în toate părțile, doar acum eu consider mall-ul sa fie complet, chiar înainte de extindere.

De ceva vreme în Iulius mall sunt maximizate spatiile la maxim și orice loc gol e transformat în spațiu comercial (ma refer la holuri prea largi, spatii deasupra scărilor transformate în etaj intermediar, s.a.m.d.).

Ei bine pe lângă extinderi de magazine, unul dintre spatiile inventate din nimic e spațiul ce îl consider a fi întregirea mall-ului, ajungerea la un punct unde trebuie sa lucrezi mult sa îl mai poți depăși.

Ce atâtea grădini suspendate, ce atâtea birouri în clădiri foarte înalte, ce atâtea cinematografe sau atâtea grădinițe.

In viitorul foarte apropiat, pentru acum s-a terminat amenajarea spațiului, e nevoie doar de materie prima, s-a deschis prima langoserie din mall.

Acum nu mai trebuie umbli pana in piata sa mai prinzi un langos, nu mai trebuie sa mergi pana la colt pe Cetății sau acolo in piata 700 sa te bagi la un langos.

Acum poți ca un domn care (nu) ești, sa mănânci zilnic langosi la mall, de la 10 dimineața pana la 10 seara. Asa da treaba, asa da emancipare. Ca ne-am tot saturat de haine de firma, de mâncare indiana, shaorme și pizze. Sa fie și ceva de-al nostru vândut acolo (chiar dacă sub franchiza italiana ce-mi pare mie după nume).

Gata, acum avem și langoserie, care are inclus chiar si mese de stat si savurat langosul proaspăt făcut chiar acolo lângă plitele încinse cu ulei refolosit de cine știe când și calorii de le pierzi numărul.langosi la mall

P.S.: nu, nu fac reclama la langoserie

Un răspuns

  1. […] la care am fost martor a ocupat locul trei împreună cu recentul articol despre deschiderea langoșeriei din mall, drept dovadă că petrec mult prea mult timp în mall. Un accident la care am fost martor, după […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: