Cum a trecut anul trecut

Am trecut recent pe platforma curentă de blogging, pentru că așa cică e normal. Recent de vreo 3 luni, cam în același timp de când s-a născut bebele.

Cu toate că scriu de mulți ani, așa din când în când, doar de anul trecut am pus osul la treabă și am început să scriu zilnic (sau măcar am încercat). Mi-am promovat și blogul mai mult.

Am reușit să adun peste 300 de like-uri pe facebook deocamdată iar oamenii au început din ce în ce mai mult să citească cam ce debitez eu de ceva vreme.

După un an destul de interesant trecut, articolele cele mai interesante nu au avut un topic fix, ceea ce mă face fericit. Scopul meu nu este să scriu despre ceva anume doar, ci să scriu despre cât mai multe lucruri, ceea ce este cel mai greu.

Cel mai căutat și sharuit articol a fost despre penibilii de la Auchan, urmată strâns de prima mea poveste despre primul meu bebe și somnul ce mi l-a alocat când s-a născut (promit că mai revin pe subiect).

O întâmplare amuzantă la care am fost martor a ocupat locul trei împreună cu recentul articol despre deschiderea langoșeriei din mall, drept dovadă că petrec mult prea mult timp în mall. Un accident la care am fost martor, după ce s-a întâmplat bineînțeles și pe care l-am relatat aiurea ocupă ultimul loc.

Cam atât cu topurile, înapoi la muncă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: