Netflix la-ndemână în România

Putem accesa Netflix acum fără modificat de VPN-uri/proxy/ IP, fără sunat băiatul de la IT să îți spună ce e aia VPN-uri/proxy/ IP și cum se modifică. Cum ce e aia Netflix?

Netflix e un fel de serialePeNet.ro/.com/.org /.etc care nu fură ca în codru filmele de pe site-ul lor și nu e gratis. E un alt tip de HBO Go/ Voyo/ SeeNow/ DIGI play,. Până acum nu puteai accesa site-ul din SUA decât cu artificii.

Acum însă e la noi pe tarla, deocamdată fără subtitrări, fără meniu în română și fără serialul House of Cards. Asta e lista cea mai importantă/ relevantă de plângeri în nici 24 de ore de la lansare.

Că mai există tâmpenii pe lista asta, nu are rost să le enumăr, doar că pot să vă zic că lumea se plânge inclusiv că serialele exclusive HBO și create de HBO care are platforma ei proprie și personală de difuzare a filmelor, nu sunt pe Netflix. Asta e ca și cum te-ai plânge că ProTv nu transmite seriale producție proprie Antena1 (dacă ar avea așa ceva. Sau au? Nu contează).

Ah, și se plâng românii noștri că nu este destul conținut, prea puține mii de filme și episoade de seriale. Fix așa se plâng și de micul dejun all inclusive de la hotelurile din străinătate că au doar 22 de feluri de mic dejun iar ei nu au avut ce mânca. Timp să fie pentru câte ore de vizionare se doresc a fi.

Ăsta e un serviciu pe care îl folosești sau nu. Prima lună e gratuit după care costă 8/10/12 EURO. Având în vedere că un abonament la cablu costă chiar și 20 EURO și ne uităm la TV mai deloc, nu e chiar scump.

O să se oprească lumea din piratat filme de pe torenți? Probabil că nu, cel puțin nu încă, până se pune pe picioare cu adevărat Netflix și în România (cu subtitrări, meniu în română, seriale și filme românești). S-a cam grăbit ca fata mare la măritat cu lansarea și în România (pe lângă alte zeci de țări) dar o să merite per ansamblu.

Având în vedere că la noi încă e permisă piratarea, că ăsta e adevărul, nu o să aibă succes enorm, dar când o să ne aliniem la normele UE, în care nici nu o să te gândești să piratezi vreun film, o să fie numai lapte și miere.

Pentru Netflix bineînțeles și cei care înțeleg fenomenul și activitatea de a se uita la filme și seriale.

Picture1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: