Revelion de Madagascar

Cum a observat mai toată lumea, s-a încheiat anul și a început altul. Noi am făcut revelionul anul acesta pe rit madagascar-ian. Ce înseamnă asta?

A fost primul revelion cu bebe, dar nu de asta a fost de Madagascar. Când zici asta, prin pură matematică îți dai seama că acel bebe nu poate avea mai mult de 1 an. În cazul nostru 3 luni 10 zile.

Pe la 10:30PM deja căutam unde e patul, că eram deja în pijamale. Am zis să mai stăm un pic, mai ales că din când în când ne mai dezamorțea câte o petardă de afară.

Pe la 11 fără un pic, ne-am dat seama că nu mai prindem ora 00:00 așa că am hotărât, în special că bebele dădea semne că ar vrea să doarmă, deci bucurie pentru noi, să deschidem șampania la ora 11, să știm totuși că e deschisă.

Așa am făcut, când a bătut gongul de 11PM am deschis șampania, că ne-am zis că undeva clar e revelion (între timp am aflat că în Madagascar).

Din fericire de la geam avem direct vedere către artificiile din centru, așa că nu am ratat nimic la ora exactă.Ora 00:00 ne-a prins în pat, neadormiți, dar cu putere doar să mai dăm un telefon două. Noroc însă că încă o dată rețelele au cedat și nu am prea sunat pe nimeni.

Eu am reușit să îmi sun tatăl dar urările au fost rapide, că era deja la telefon că cineva deja îl sunase pe fix (da, pe fix) așa că a zis că o să mă sune când termină. Nu m-a mai prins treaz apelul lui de peste 10 minute însă.

La multi ani, să ne vedem cu bine la anu’!

revelion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s