Președinte de țară șmecher

Minunata țară unde democrația este la tot pasul, are cel mai tare cuplu în fruntea țării. Primul președinte de culoare al SUA e și cel mai dezghețat dintre președinții ce mi-i amintesc eu, cel puțin.

Și el și prima doamnă au apărut în nenumărate emisiuni televizate, împreună sau chiar separat, și nici unul dintre ei nu s-a dat înapoi în a se distra un pic, chiar a se prosti, doar că sunt cu funcție în stat.

Ultima emisiune care mi-a făcut cu ochiul a fost cea a lui Jerry Seinfeld. El are o emisiune în care invită oameni din comedia americană și nu numai, să meargă pur și simplu la o cafea împreună. Și ca să nu fie așa simplu totul, Seinfeld își conduce invitații către cafenele speciale din oraș, în mașini de epocă, ediții limitate sau pur și simplu foarte scumpe.

Ediția cu Barack Obama avut loc bineînțeles la Casa Albă, cafeaua nu a avut loc într-o cafenea specială, ci în cantina de la Casa Albă datorită securității bineînțeles.

Președintele SUA a fost invitat pentru că de multe ori a reușit să facă o grămadă de glume la adresa oamenilor politici din SUA și s-a remarcat prin asta în o grămadă de discursuri.

Glumele, dar bineînțeles și faptul că a putut avea invitat un președinte în funcție l-a făcut pe Seinfeld să îl invite. Asta, dar și să îi poată spune în față că el face o grămadă de bani, cu mult mai mult decât președintele.

Din păcate emisiunea este doar pe situl emisiunii. Mai jos este și un filmuleț unde și Prima Doamnă se prostește fără rușine în fața camerelor.

Mă gândesc cum la noi nu ar fi posibilă așa emisiune, că toată lumea s-ar fi îmbătat dacă era făcută cu Băsescu, sau ar fi durat 10 ore dacă era cu Iohannis. Și până la urmă cine să o prezinte? Capatos sau Măruță?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: