Furat la cântar de un desert la plic

Îmi place să gătesc, dar nu dau înapoi când vine vorba de „mâncare la plic” de orice fel. Nu sunt cele mai sănătoase știu, au tot felul de chimicale nemaivăzute și nemaiauzite, dar ce fain e sentimentul când ai totul într-un plic pregătit și după câteva minute mâncarea e gata.

Printre plicurile cele mai recente pe care am pus mâna au fost cele din care poți să îți faci prăjitură în cană la microunde. Sunt o grămadă de rețete pe interneți pentru a face asta, dar așa la plic nu trebuie să faci vase murdare.

Una dintre multele firme ce sunt specializate în deserturi „la plic”, a scos o astfel de prăjitură la cană iar eu bineînțeles că a trebuit să o încerc.

Din păcate am avut o surpriză neplăcută, în care am făcut două tipuri diferite de prajitură, una cu cacao iar cealaltă cu vanilie iar ele nu au ieșit la fel. Cea cu cacao era pentru mine, iar cea cu vanilie era rezervată soției (asta am stabilit înainte din păcate).

Procedura e simplă, se pune lapte, se pune conținutul plicului, se amestecă și se pune în cuptorul cu microunde. Am făcut asta cu amândouă plicuri, le-am pus împreună la cuptor, dar prăjitura mea, care și așa că trebuia să fie mică, a ieșit și mai mică.

Poate a fost doar un moment de neatenție, poate fix atunci omul care trebuia să umple plicurile nu a fost supravegheat, sau i-a intrat o notificare pe facebook. Cine știe.

Ce știu e că eu am fost, literalmente, furat la cântar.

desert 1desert 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: