Iohannis și online-ul

Acum nici o oră pe pagina de socializare a președintelui României a apărut un mesaj care se referea la familia care a rămas fără copii din Norvegia.

Urmăresc cu mare atenție și preocupare ceea ce se întâmplă familiei Bodnariu în Norvegia. Susțin eforturile autorităților române și ale Guvernului României de a asigura respectarea drepturilor omului pentru cetățenii români, oriunde s-ar afla ei.

Mi s-a părut de-a dreptul interesant cum un președinte zice pe facebook cum el urmărește una alta ce se întâmplă prin lumea asta, mai mult, cred că doar așa ca „lumea” să nu zică de el că nu are o poziție oficială.

Poziția asta „oficială” pe facebook de când și-a început mandatul e cel mult apă de ploaie, pentru că adresarea asta la cei maxim 1 milion și ceva de oameni ce au dat like paginii nu înseamnă o adresare către țară.

Când am văzut postarea asta m-a apucat râsul de cum un președinte de țară postează așa ce mai face el prin palat. După ce a urmărit cu sufletul la gura scandalul ce a pornit acum aproape 2 luni, s-a trezit să aibă și el o poziție. Cred că postările cu „mă uit la Netflix de 3 ore încontinuu” și „vai ce foame îmi e că îmi vine să schimb guvernul” au fost șterse de echipa președintelui de pe pagină.

Mai trist este că ziarele online, au preluat postarea lui Iohannis ca pe o declarație de presă oficială spusă chiar la palat, o declarație cu care oamenii de presă au băgat și un articol rapid, dar cum altceva nu au mai avut de zis, au continuat să bage o grămadă de link-uri de la alte articole pertinente ca să facă rost de click-uri cât mai multe.

iohannis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: