Dietă cu șaorma

Toată lumea se pricepe la măcar o dietă. Absolut toată lumea știe secretul unei slăbiri ușoare, chiar dacă majoritatea dintre ei nu au încercat metoda promovată chiar de ei.

Știm cu toții că trebuie să mâncăm sănătos să nu ne facem cât o balenă, e foarte ușor nu? Dacă ar fi așa ușor, săracii de dieteticieni ar muri de foame și nu ar mai da interviuri de sărbători la toate televiziunile să ne explice frumos cum să nu mai băgăm sarmale la greu.

Corpul nostru se obișnuiește cu multe la viața lui. Cu binele, cu răul, el se obișnuiește. Așa-i și la dietă. Dacă mănânci mai puțin decât de obicei pentru prea mult timp, corpul se obișnuiește și nu mai consumă din caloriile de pe șolduri. Așa e cel puțin credința populară.

Așa că, dacă ești la dietă, sau ai fost cândva sigur știi asta: Mănânci cât mănânci sănătos, dar trebuie o zi să trișezi, trebuie o zi să mănânci un pic prostii, orice fel de prostii, ca să îți surprinzi corpul care era deja obișnuit cu dietele.

Ei bine pe regula asta cu trișatul am luat parte involuntar pe stradă la o discuție între 3 tinerei în centru lângă una din cele mai longevive șaormerii din Timișoara, din Libertății.

Să vedeți, noi trebuie acum să ne ținem de dieta asta, au trecut deja 2 săptămâni, dar trebuie în fiecare joi să venim aici să băgăm șaorma, ca altfel nu o să ne iasă!

Au auzit ei ce au auzit, dar nu știu dacă au auzit neapărat bine, și că trebuie neapărat șaorma „să bage” ca să le iasă dieta. Pot și altceva, sincer acum.

Oricum, parcă văd că dieta loc constă în șaorma zilnic, dar din aia din complex fără sosuri multe și mulți cartofi, ca e mai „ușoară”, iar în ziua când trebuie să trișeze vin aici în centru, că asta are cel mai bun sos de usturoi din oraș și e și foarte mare că abia poți să o mănânci (așa am auzit).shaorma-la-lipie_1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: