Haideți cu toți la vamă (II)

Continuarea de ieri

Joia ce tocmai a trecut, am ajuns cu 25 de minute înainte de ora 10, dar 10 oameni au fost mai rapizi ca mine și erau deja la coadă. Toți erau până în 35 de ani, în afara de un cuplu de vreo 50 și o doamnă destul de bătrână care era semi adormită pe scaun.

Restul erau toți cu nasul în telefoane. Printre ei un penibil despre care o să povestesc mai încolo. După mine au venit alți măcar 10 oameni, dar ce ne interesează de ei, că erau după mine.

De intrat au intrat cuminți câte doi, iar până să realizez ce se întâmplă, am ajuns la rând să intru. Înăuntru tot un bătrânel la intrare, negociatorul șef, iar la preluare avize și buletine era de data aceasta o domnișoară.

Domnișoara avea spatele mult mai sănătos ca domnul de data trecută (nu e greu sa ai spatele mai sănătos ca tipul de dininte, avand in vedere cat de distrus era) și pe lângă asta prelua câte două avize deodată la înregistrat. Mai mult, „în spate” unde erau pachetele mai era o inca o doamnă care aducea pachetele foarte repede.

M-am trezit la 10 și 14 minute în mașină în parcare încă șocat de cât de repede a mers totul. Am fost la poștă la vamă și am terminat sub o oră de așteptat cu zece oameni în față. Bine bă poșto!

Parcă îmi doresc acum să mai primesc cadouri pentru femei de la oameni de sărbători care să le dau mai departe la soție.

Un răspuns

  1. […] maine, cam scris mult prea mult tot […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: