Spălatul pe dinți cu smartphone-ul în mână

Mai toți cunoscuții îmi spun că umblu prea mult cu telefonul, cu toate că nu o fac, doar că îl folosesc la foarte multe lucruri, că doar de aia îi spune smart la smartphone.

Îl folosesc pentru trezit, pentru stat pe net, făcut poze faine, citit mailul, trezit dimineața, numărat pași, urmărit somn, controlat televizor, scris pe blog, editat poze și filme, plătit facturi, jucat, ascultat muzică și multe altele.

Cea mai recentă dintre activitățile mele de zi cu zi, la care am ales să folosesc smartphone-ul este spălatul pe dinți. Bineînțeles spălatul pe dinți tot cu periuța rămâne, nu de alta dar ecranul de la telefon nu e abraziv deloc.

Când mă apuc de spălat pe dinți dau drumul la un cronometru care îmi recomandă să nu opresc periuța de dinți decât după minim 2 minute. La început poate părea mult, nu știu câți dintre voi știu cât timp se spală pe dinți dar conform studiilor de specialitate, se pare ca sub 2 minute.spalat pe dinti

Așa că aplicația asta îți împarte dinții în 6 zone, fiecare zonă trebuind să fie spălată minim 20 de secunde. Ca să treacă timpul repede, în paralel ai și știrile cele mai importante din lume pe aplicație. La început pare mult, în special când ești cronometrat, dar la un moment dat ți se pare că nu îți mai ajunge timpul de 2 minute cu spălatul.

Uite așa ieri am aflat, că pe lângă ca a pierdut Halep, știm cu toții de ce, a pierdut și Nadal, acești 2 favoriți de la turneul de tenis din Australia.

 

spalat pe dinti 2

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: