Prințesa urbană la Timișoara

Am fost la lansare de carte în week-end. Prințesa Urbană, Ioana Chicet-Macoveiciuc pe numele ei, o foarte cunoscută bloggeriță, și-a lansat cartea, iar cu ocazia asta a fost în vizită pentru prima oară în Timișoara. Blogul ei cuprinde detalii multe din viața ei, care în ultima vreme se învârte și în jurul copiilor ei.

Ca orice mamă, ea trece prin o grămadă de situații, unele amuzante, altele triste, care le povestește foarte frumos și în care nu există să nu se regăsească oricine o citește.

Lansarea de la Timișoara s-a făcut cu ajutorul sponsorilor iar ei au găsit o locație în centru mai mult sau mai puțin potrivită. Sigur a venit mult mai multă lume decât se așteptau cei care au organizat, dar majoritatea au venit ori să cumpere cartea ori să obțină un autograf așa că nu i-a deranjat că nu au prea fost locuri de stat jos.

Proprietarii localului se pare că nu au fost așa entuziasmați de lansare, pentru că nu s-au deranjat să mute un pic mesele să încape mai multă lume. Mai mult, s-au cam haloșit și insistau destul de mult ca lumea să comande ceva. Aici e vina exclusivă a localului, nu a o organizatorilor, cu atât mai mult nu a Prințesei.

De plăcut mi-a plăcut mult atmosfera, am făcut ieșire la un ceai cu soția și bebelică, iar poveștile Prințesei au fost cu atât mai interesante. Prințesa Urbană a venit la timp, fără figuri, a semnat autografe și înainte de eveniment și după, iar înainte de asta s-a și plimbat prin mulțime.

Cea mai tare fază a fost când Prințesa s-a plimbat prin mulțime și a întrebat înainte de începere, o mămică oarecare ce era cu un bebe la purtător, ce mai face. Răspunsul ei a fost tranșant: „Caca” (pentru că mergea tocmai să îl schimbe pe bebe).

Bineînțeles că surprinderea a fost mare de partea Prințesei și prima reacție a fost să își repete cu voce tare că „la asta nu mă așteptam când am întrebat” până a ajuns la alți oameni.

Bebelică al nostru a stat cuminte tot evenimentul, a stat la coadă pentru poză și mai cuminte, iar când am ajuns la rând și-a pierdut răbdarea iar în poză a ieșit tare mârâită. Clasic ar zice unii, poate oricare părinte cu un bebe de 4 luni.

Per ansamblu aștept în continuare să citesc ce mai scrie Prințesa Urbană, pentru că e pe gustul părinților din noi și nu numai.Printesa urbana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s