În ce hal arătăm când stăm la pozat

Un studiu zicea ca toate pozele facute in ultimii 10 ani, pe telefon sau aparate foto, sunt mai multe decat s-au facut pana acum zece ani adunate la un loc. Sunt miliarde de fotografii ce sunt facute an de an in lume.

Nu are rost sa mai zic ca un procent foarte mic sunt si printate sa ramana undeva in amintire. Alt procent enorm din ele sunt pierdute pentru ca ori au iesit aiurea, ori s-au pierdut pur si simplu o data cu schimbarea telefonului/ computerului/ aparatului unde au fost stocate.

Dar nu sunt curios nici eu de lectii de istorie weekend-ul asta, ideea era ca o gramada din fotografii iasa prost. Si ca sa nu iasa prost ne chinuim destul de mult sa avem tot timpul fotografia aia perfecta.

Pe vremuri cand era aparatul pe film nu stiai cum au iesit pozele decat dupa ce developai filmul. Dupa aceea s-a trecut la ecranul aparatului unde vedeai instant daca a iesit bine poza. Fiind acum foarte usor sa stii daca e bine sau nu poza, cand e momentul sa stam la poza avem niste gesturi ce sunt foarte amuzante.

Stam cu gura deschisa ca si cum „vai ce ne distram”, radem fortat cateva secunde pana cel ce ne face poza reuseste sa gaseasca unghiul perfect. Dar voi ati vazut vreodata cum aratati in momentul exact atunci cand va pregatiti sa faceti poza aia perfecta?

Va zic eu, foarte amuzant. Adaugati la asta si un pic de alcool in sistem si daca filmezi iasa ceva foarte fain, cum ar fi si ideea filmuletului de mai jos. De acum in colo daca mai fac poze la ceva evenimente o sa profit de moment si o sa filmez inainte sa fac poza, daca tot imi permite aparatul.

sursa

2 răspunsuri

  1. E si normal sa schitezi un zambet de 5 secunde pentru o poza. Adica, doar stii, pe internet totul e roz si frumos, toti au vieti minunate.

    Apreciază

    1. Da zici tu ce zici, dar uite asta e inca o actiune ce o facem involuntar si nici nu ne dam seama cat de amuzanta e

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: