Cred că cineva a fost concediat

Zilele trecute, a fost un incendiu la un cămin de bătrâni din Ciacova. Nimeni nu a fost rănit și nici măcar evacuat pentru că incendiul a fost undeva în lateralul curții căminului departe de bătrâni, la o cameră tehnică. Asta e știrea de la care s-a pornit.

Acum în presa locală, mai precis pe site-ul tion, cineva a scăpat la tastatură și a scris despre asta pe site. Spun scăpat pentru că pe lângă că a scris tâmpenii a dramatizat aiurea și nici măcar nu a specificat care dintre cele 2 cămine a fost afectat.

Având în vedere că împreună sunt peste 100 de bătrâni cazați la cele două cămine, închipuiți-vă ce a fost în sufletul rudelor care au o rudă acolo.

Cel ce a scris articolul, șters între timp, a dramatizat că pompierii au salvat peste 60 de persoane cazate, la un pas de nenorocire și alte tâmpenii de acest fel.

articol

Cel mai frumos mi s-a părut cum persoana misterioasă ce a scris articolul a pus tag-uri la articol (tag-uri cu care să caute lumea articole, tag-uri ce normal se scriu 2-3 cuvinte maxim ca să poată fi găsite cât mai ușor) cum ar fi:

  • tag 1: a ars camera tehnica in care era centrala termica
  • tag 2: doua autospeciale de interventie
  • tag 3: niciun batran nu a avut de suferit

Acum mă gândesc că poate sunt oameni ce caută fix asta la o căutare normală pe net, poate că sunt, știu unii, dar nici chiar așa. Cineva se pare că totuși verifică ce se scrie pe tion, cu toate că nu mă așteptam, dar se verifică.

Atât de atent încât articolul a fost șters, rescris ca lumea și s-au și folosit tag-uri de bun simț. Cineva-ul ăla care a scris articolul nu cred că a mai dat pe acolo, pentru că nu am mai văzut niciun rateu așa de mare. Cine știe, poate sigur mai urmează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: