Și mâncare la Superbowl, nu doar reclame

Mai sunt ce contează câte zile până la Superbowl. Bine, pe interneți spune duminica asta (ora US) se întâmplă evenimentul. Evenimentul este ceva enorm,
pentru americani. Nu pentru toți americanii, dar cel puțin pentru americanii ce iubesc fotbalul american.

Fotbalul american nu e precum cel normal, european, pentru că mingea se plimbă în mână și nu e rotundă. Cam atât cu istoria.

Acum mai toată lumea ce nu e american și nu dă nici 2 bani pe eveniment, se bucură totuși pentru el datorită reclamelor ce sunt difuzate pe stadion la pauza dintre reprizele meciului.

Ele sunt scurte și de obicei foarte bine făcute și pe lângă asta costă o grămadă de bani. Ultima numărătoare ducea spotul de 30 de secunde la 5 milioane de dolari. Cum se termină meciul, va fi plin de link-uri cu porțiuni sau chiar toate reclamele.

Un procent foarte mic dintre articole va zice măcar cine a câștigat, dar pe lângă asta vor fi primi la arătat reclamele de la pauză.

Pe mine mă interesează mai mult articolele de dinainte de meci. Nu alea despre meci, dar cu mâncarea ce se recomandă a fi mâncată în timpul meciului. Mâncarea asta este bineînțeles pentru săracii ce nu au bani să meargă la meci să îl vadă live.

Am găsit articole de genu și chiar le savurez de fiecare dată, iar dacă sunt și rețete atașate cu atât mai bine. Deci mai subțire cu reclamele și mai mult cu mâncarea.

sursa foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: